DİKKAT/ATTENTION! Emlak vergisi İlk taksit son ödeme tarihi 30 Nisan'dır | First installment payment deadline for property tax is APRIL 30.

6 Ekim Zeytinlik Festivali Etkinlikleri

06/10/2023
Saat
Konum
Zeytinlik Köy Meydanı
Kategori Gösteri , Konser

Etkinlik Detayları

Etkinliklerin üçüncü günü yine saat 17:30’da Girne Belediyesi Tenis Kulübü Kortlarında, 22’nci Uluslararası Girne Zeytin Festivali Tenis Turnuvası ile başlayacak. 18:00’da Erce Güner solo konseri ile sürecek etkinlik, saat 19:00’da Çankaya Belediyesi Hoy-Tur Halk Dansları Topluluğu’nun sergileyeceği halk dansları gösterisi ile hız kesmeden devam edecek. Ardından, 19:15’te Yağmur Özerem ve Serhan Candaş konseri ile devam edilecek geceye, Çatalköy Esentepe Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nun halk dansları gösterisini izleyerek devam edilecek. 20:30’da Defile ve Halk Dansları Gösterisi (FOGEM), Geçmişten Günümüze Halk Giysilerimiz defilesi sonrası saat 21:00’de etkinlik ana sahnesinde Salt konseri ile geceye son verilecek.

Previous 5 Ekim Zeytinlik Festivali Etkinlikleri