5 Ekim Zeytinlik Festivali Etkinlikleri

Zeytinlik Köy Meydanı
Kategori Gösteri , Konser

Etkinlik Detayları

Zeytin Festivali’nin ikinci gününde 22’nci Uluslararası Girne Zeytin Festivali Tenis Turnuvası ile başlayacak programa, saat 18:30’da Çankaya Belediyesi Hoy-Tur Halk Dansları Topluluğu’nun Zeytinlik Köy Meydanı’nda sergileyeceği halk dansları gösterisi ile devam edilecek. 18:45 itibari ile Yüksek Ziraat Mühendisi Mehmet Atak’ın ‘Zeytin Ağacı’nın Kutsallığı ve Ülkemizdeki Önemi’ isimli sunumu ile devam edecek. 19:00’da Can Barış konseri ile devam edilecek olan gece de, 20:15 itibari ile Turizm ve Folklor Araştırmaları Derneği halk dansları gösterisi sergilenecek. 20:30 itibari ile Muhammed Said Alpsoy’un ‘Yaşama Dair’ şiir dinletisi ile devam edilecek ve ardından 20:45’de Geek Team’in K-POP dans gösterisi ile ana konsere geçilecek. Ana konser sahnesinde ise saat 21:00’da Ebru Aydın konseri yer alacak.

Previous Madmax Yardım Konseri – Rock Band