YENİ LİMAN ÇEMBERİ- BELLAPAİS IŞIKLARI ARASINDAKİ YOL KANALİZASYON ÇALIŞMASI NEDENİYLE KAPALI OLACAK

Girne Belediyesi tarafından yürütülen kanalizasyon çalışmaları nedeniyle Yeni Liman Çemberi- Bellapais ışıkları arasındaki (Semih Sancar Caddesi) yolun 22 Şubat 2017 Çarşamba gününden itibaren iki gün süreyle trafiğe kapatılacağı belirtildi.

Girne Belediyesi tarafından yürütülen kanalizasyon çalışmaları nedeniyle Semih Sancar Caddesi’nde Yeni Liman Çemberi ile Bellapais ışıkları arasında kazı çalışması yapılacağı belirtildi.
Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, 22 Şubat 2017 Çarşamba günü sabah saat 9:00’da başlayacak çalışmalar nedeniyle yolun yaklaşık iki gün süreyle trafiğe kapatılacağı ifade edilerek, sürücülerin alternatif yolları kullanması gerektiği belirtildi.
Sürücülere, trafik işaret ve işaretçilerine uyması yönünde çağrıda bulunuldu.
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, iki yıl içerisinde Girne’de 8 bin metre kanalizasyon boru hattı döşendiğine işaret ederek, kent genelinde altyapı çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü söyledi. Güngördü, trafikte seyir halinde olan sürücülere bir kez daha uyarıda bulunarak, çalışmalar süresince trafik işaret ve işaretlerine uyulması gerektiğini hatırlatarak, bölge halkına da çalışmalar süresince gösterecekleri anlayış nedeniyle teşekkür etti.

Önceki Haber KIBRIS TÜRK TİYATRO TARİHİNDE BİR İLK GERÇEKLEŞTİ