Güngördü, çocuklara kitap hazırlayanlarla görüştü

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, 4-5 yaş çocuklar için çizgi çalışması etkinlik kitabı yazarlarını kabul etti.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, 4-5 yaş çocuklar için çizgi çalışması etkinlik kitabı hazırlayan Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Okul Öncesi Koordinatörü Aygün Akyener ile YDÜ Okul Öncesi Öğretim Görevlisi Dervişe Amca Toklu’yu kabul etti.
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü kabulde yaptığı konuşmada, okul öncesi eğitimin temel amaçlarından birinin çocukları ilkokula donanımlı bir şekilde hazırlamak olduğuna dikkat çekerek, eğlenirken öğrenmeyi sağlayan kitabı hazırlayan Aygün Akyener ile Dervişe Amca Toklu’yu tebrik etti.
YDÜ Okul Öncesi Koordinatörü Aygün Akyener ise, gelişimin ön planda tutulduğu okul öncesi dönemde, çizgi çalışmalarının çocukların kas gelişimini destekleyip, kalem tutmasını geliştirdiğini ve el ile göz koordinasyonunu sağladığını söyledi. Aygün Akyener, kitabın çocukların düzeylerini artırmak ve öğrenmeyi desteklemek amacıyla hazırlandığını kaydetti.

Önceki Haber SERAMİK ATÖLYESİ YARIN GİRNE BANDABULİYA’DA!