SERAMİK ATÖLYESİ YARIN GİRNE BANDABULİYA’DA!

GİRNE BELEDİYESİ YARIYIL ŞENLİĞİ DEVAM EDİYOR

Girne Belediyesi Yarı Yıl Şenliği, yarın (7 Şubat 2019 Perşembe) Bandabuliya’da 10:00-12:00 saatleri arasında 4-11 yaş arasındaki çocuklara yönelik düzenlenecek Seramik Atölyesi’yle devam ediyor.

Girne Belediyesi’nin okulların yarı yıl tatiline girmesi nedeniyle çocuklar için düzenlediği eğitici ve eğlenceli etkinlikler devam ediyor.
“Eğitime kısa bir mola” sloganıyla düzenlenen Yarı Yıl Şenliği kapsamında, yarın (7 Şubat 2019 Perşembe), Bandabuliya’da 4-11 yaş arası çocuklara Seramik Atölyesi düzenleniyor. Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamada
10:00-12:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek etkinliğe tüm çocuklar davet edildi.
Etkinlikler, 9 Şubat 2019 Cumartesi günü Bandabuliya’da Çocuk Partisi, 12 Şubat 2019 Salı günü Girne Belediyesi Sanat Galerisi’nde Masal Atölyesi, 14 Şubat Perşembe günü Girne Belediyesi Sanat Galerisi’nde Ritim Atölyesi ile devam edecek.

Önceki Haber “EV YAPIMI?” GİRNE’DE SAHNELENDİ