GİRNE MARATON 2019’DA MYKIL İSİMLİ MASKOTUN TOPLADIĞI BAĞIŞLAR GÜNGÖRDÜ’YE TESLİM EDİLDİ

Girne Maraton 2019 sponsorlarından MY Şirketler Grubu bünyesinde bulunan MY Reklam Kıbrıs markasının, etkinlikte ilk kez tanıttığı Mykıl isimli yeni maskotunun topladığı bağışlar Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’ye takdim edildi.
MY Reklam Satış ve Pazarlama temsilcisi Pınar Alkış, maraton öncesi, vatandaşlardan sponsorluk yardımı toplayan Mykıl’ın, topladığı bağış kutusunda biriken toplam 969 Türk Lirasını Girne Belediyesi Başkanı Güngördü’ye teslim etti.
MY Reklam Satış ve Pazarlama temsilcisi Pınar Alkış, böyle anlamlı etkinliklerde Kuzey Kıbrıs halkının bir araya gelip yardım elini uzatmayı hiçbir zaman esirgemediğini, bu bağlamda Girne Belediyesi’ne bu kapsamlı organizasyonu düzenlediği için şirketleri adına tebrik ve teşekkür ettiklerini söyledi.
Alkış, “Bu tutarın SOS Çocukköyü, Girne 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi ve Akan Gürkan Eğitim Vakıfına eşit miktarlarda, Girne Belediyesi olarak taraflara bağışlamanızı rica ediyoruz” dedi.

YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA KÜLTÜRÜNE KATKI

Toplanan bağışı teslim alan Nidai Güngördü ise, Girne Maraton 2019’un birbirinden değerli sponsorlarla gerçekleştirildiğini, 6 bin kişinin üzerinde katılımcının olduğu maratona destek veren, katkı koyan ve katılan herkese teşekkür etti.
Güngördü, maratonun sportif bir aktivite olması yanında, birleştirici bir etkinlik olması ve insanların yardım için bir araya getirmesinin önemine dikkat çekti.
Güngördü, maraton sayesinde toplumda giderek azalan yardımlaşma ve dayanışma kültürünün canlandırılmasına katkıda bulunulduğuna inancını da belirtti.

Önceki Haber GÜNGÖRDÜ, 19 MAYIS TÜRK MAARİF KOLEJİ VE ALMAN ÖĞRENCİ GRUBUNU KABUL ETTİ