1. ÇOCUK TİYATROLARI FESTİVALİ BREMEN MIZIKACILARI’NIN ZAFERİ OYUNUYLA DEVAM ETTİ

Girne Belediyesi Kültür Sanat Etkinleri kapsamında düzenlenen “1. Çocuk Tiyatroları Festivali” 16 Nisan 2019 Salı günü KKTC Devlet Tiyatroları’nın Bremen Mızıkacıları’nın Zaferi oyunuyla devam etti.
Minik izleyiciler, Girne Oda Tiyatrosu’nda sahnelenen Mehmet Samer’in aslına uyarlayarak yazdığı, Nergül Tuncay Fellahoğlu’nun yönettiği oyunu büyük bir beğeniyle izledi.
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, bu yıl ilk kez düzenledikleri 1. Çocuk Festivali kapsamında 2’si KKTC ve 5’i Türkiye’den olmak üzere toplam 7 ekibin, 7 farklı oyunla çocuklarla buluştuğunu belirterek, festivale katkı koyan herkese teşekkür etti. Oyunun ardından sahneye çıkan Güngördü, Nergül Tuncay Fellahoğlu’na çiçek takdim etti. Güngördü, oyunu izleyen KKTC Devlet Tiyatroları Müdürü İlknur Türkmen’i de sahneye davet ederek, festivale koydukları katkı için teşekkür etti.

Önceki Haber GİRNE MARATON 2019’DA MYKIL İSİMLİ MASKOTUN TOPLADIĞI BAĞIŞLAR GÜNGÖRDÜ’YE TESLİM EDİLDİ