GİRNE BELEDİYESİ ÖYKÜ YARIŞMASINI KAZANAN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Girne Belediyesi’nin üç kategoride gerçekleştirdiği “Hayalimdeki Girne” konulu öykü yarışmasını kazananlar ödüllerini 25 Mayıs 2016 Çarşamba günü Leymosun Kültür Evi’nde düzenlenen törenle aldı.

Girne Belediyesi’nin düzenlediği “Hayalimdeki Girne” konulu öykü yarışmasını kazananlar 25 Mayıs 2015 Çarşamba günü Leymosun Kültür Evi’nde düzenlenen törenle aldı. Ödül törenine, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, jüri üyeleri, yarışmayı kazanan çocuk ve gençler yanında aileleri ve öğretmenler de katıldı.
Girne Belediyesi’nden verilen bilgide, yaş gruplarına göre üç kategoride gerçekleştirilen yarışmayı kazanan, birincilere 500 TL, ikincilere 400 TL, üçüncülere 300 TL nakit para ve plaket takdiminde bulunuldu.
I. Kategori (9-10-11 yaş grubu) birincisi Ecem Başaraner (Lapta İlkokulu), ikincisi Şanel Çelik (Karaoğlanoğlu İlkokulu), üçüncüsü Tülin Kartal (Karaoğlanoğlu İlkokulu); II. Kategori (12-13-14 yaş grubu) birincisi Nil Sena Kocaoğlu (English School of Kyrenia), ikincisi Deniz Ömer (English School of Kyrenia), üçüncüsü Zarif Alioğlu (Şht. Hüseyin Ruso); III. Kategori (15-16-17 yaş grubu) birincisi Darem Kadiroğulları (English School of Kyrenia), ikincisi Azra Say Ötün (English School of Kyrenia), üçüncüsü Salih Çanlar ( 19 Mayıs TMK) oldu.

Güngördü katılan çocuk ve gençleri tebrik etti

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, hayallerindeki kenti kaleme alan çocuk ve gençleri tebrik etti. Belediye Meclisi ve personeline, gönüllü olarak yarışmauya katkı koyan jüri üyelerine ve teşekkür eden Güngördü, gençlerin, kitap okuma ve yazma gibi konularda kendilerini geliştireceklerini ümit ettiğini ifade etti. Güngördü, içinde bulunan bayrağı devredeceğimiz gençlerin toplumlarda önemli birey olması için belediye olarak sorumlulukları olduğunun bilincinde olduklarını belirterek, düşünen sorgulayan bireyler olmaları için ellerinden gelen katkıyı koymaya çalıştıklarını kaydetti.
Öykü yarışması jürisinde, Fatoş Avcısoyu Ruso (Şair- Eğitimci), Ceyhan Özyıldız (Öykü yazarı-Fotoğraf sanatçısı), Mehmet Kansu (Eğitimci-Şair- Öykü yazarı), Dervişe Güneyyeli Kutlu ( Öykü yazarı- Şair), İsmihan Yorgancı (Oyun yazarı- Dramaturg), Misli Kadıoğlu ( Gazeteci- Girne Belediyesi Basın) yer almıştı.

Önceki Haber GİRNE’DE PARKLARDA YOGA