‘Doğu Akdeniz’in Deniz Ülkesi, Katman Katman Kıbrıs’ kitabı tanıtım ve imza günü etkinliği gerçekleşti

Girne Belediyesi Yeni Hizmet Binası, 24 Mayıs Cuma günü saat 18:00’de ‘Doğu Akdeniz’in Deniz Ülkesi, Katman Katman Kıbrıs’ isimli kitap tanıtımı, imza günü ve resim sergisine ev sahipliği yaptı. Açılış kokteyli ile başlayan etkinliğe, Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul eşi Songül Şenkul ve çocukları ile katıldı.

Kitabın yazarı Luna Tülay Okan ve illüstrasyonlarını yapan Ayşe Naz Can, kitabın oluşum sürecinden bahsetti. Daha sonra kitap imza törenine geçilirken ardından ise Kıbrıs efsanelerinin resimlendiği sergi izlenime açıldı.

Girne Belediyesi ve Turizm, Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı’nın destekleri ile gerçekleşecek sergi,  27, 28,29, 30, 31 Mayıs ile 3, 4, 5, 6 ve 7 Haziran tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde Girne Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nın giriş katında ziyaret edilebilecektir.

Önceki Haber CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman ve Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Girne’de yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi