‘Shakespeare’in Hayaleti’ Türkiye’de büyük beğeni topladı

Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu’nun sahneye koyduğu ‘Shakespeare’in Hayaleti’ oyunu, 21 Mayıs Salı günü Mersin Mezitli Belediyesi Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Tek gösterim olarak sahnelenen oyun, seyirci tarafından büyük beğeni topladı ve oyun sonunda dakikalarca alkış aldı.

Ufuk Aydoğan’ın yazdığı, Yönetmenliğini Batuhan Oruç’un yaptığı oyunun oyuncu kadrosunda ise Ömer Dündar, Ufuk Aydoğan, Fatima Saatova yer aldı. Işık tasarımını Mehmet Saygıer’in yaptığı oyunda Dekor tasarımı ise Cem Taşlıovalı’ya ait.

BAŞKONSOLOS’A NEZAKET ZİYARETİ

Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu ekibi ayrıca KKTC Mersin Başkonsolosu Zalihe Mendeli’ye nezaket ziyaretinde bulundu. Kültür – Sanat konularında sohbet edilen görüşmede, ev sahipliği ve destekleri için Mendeli’ye teşekkür edildi.

Önceki Haber ‘Doğu Akdeniz’in Deniz Ülkesi, Katman Katman Kıbrıs’ kitabı tanıtım ve imza günü etkinliği gerçekleşti