CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman ve Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Girne’de yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi.

Projeleri yerinde incelediler

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul’a ziyaret gerçekleştirdi. Girne Belediyesi’nde gerçekleştirilen ziyarete, Girne Milletvekilleri Fazilet Özdenefe, Ceyhun Birinci, Girne Belediyesi Meclis Üyesi ve Asbaşkan Haşim Yücel ile belediye yöneticileri katıldı. Girne Belediyesi’nde gerçekleştirilen ziyaret kapsamında Erhürman ilk olarak belediye personeli ile sohbet etti. Daha sonra Girne Belediyesi Projeler Bölümü’nün öncülüğünde çalışmalarına devam edilen Girne Barış Parkı Projesi, Kent Park Projesi ve Kordonboyu Projesi’ni yerinde inceleme fırsatı bulan heyet, çalışmalar hakkında bilgi edindi.

Önceki Haber ‘Doğu Akdeniz’in Deniz Ülkesi, Katman Katman Kıbrıs’ kitabı tanıtılıyor