Çocuk Parkları ve Yeşil Alanlarda Bakım ve Temizlik Çalışmaları

Girne Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, Pandemi döneminin sona ermesi ile birlikte tüm ekiplerin iş başı yapmaya başladıklarını, şehir içindeki mezarlıklar, çocuk parkları, yeşil alanlar ve ara sokakların yanı sıra çevre yolunda ’da temizlik çalışmalarının devam ettiğini belirttiler.

Coronavirüs tedbirleri kapsamında, iki ayı aşkın bir süredir sosyal hayattan ve sokaklardan izole olan vatandaşlar ve çocuklar, 1 Haziran tarihinden itibaren normalleşme dönemine girdi. Çocuklara ve vatandaşlara daha temiz ve sağlıklı bir ortam sunmak için park ve yeşil alanlarda başlatılan yenileme ve temizlik çalışmalarının yanı sıra çocukların daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda eğlenerek vakit geçirebilmeleri amacıyla, şehir genelinde park ve çocuk parkları alanlarında temizlik ve dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam edeceği belirtildi.

Önceki Haber Kervansaray Halk Plajı Sosyal Mesafe Önlemleri Çerçevesinde Açılıyor