Girne’de kentin çeşitli sokak ve caddelerinde bordür boyama ve yenileme çalışmaları başlatıldı.

Girne Belediyesi tarafından program dahilinde trafik ve yaya güvenliğini sağlamak amacı ile kentin çeşitli sokak ve caddelerinde bordür boyama, engelli park yeri boyama ve yenileme çalışmaları başlatıldı.

Girne Belediyesi’nden verilen bilgiye göre; Belediye’ye bağlı Bel-Paz ekipleri, Karaoğlanoğlu Caddesi üzerindeki çemberlerde ve yol boyunca bulunan bordür taşlarının boyama işlemlerini gerçekleştirirken, kent genelinde bu tür çalışmaların devam edeceği kaydettiler.

Çalışmalar kapsamında Bellapais Manastırı girişindeki engelli park yeri de yenilendi.

Önceki Haber Çocuk Parkları ve Yeşil Alanlarda Bakım ve Temizlik Çalışmaları