ALO 185 “ÇÖZÜM MASASI” 7/24 HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR

Girne Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl vatandaşlardan gelen şikayet, istek ve önerilerle ilgili daha hızlı hizmet verilmesi amacıyla devreye koyulan çözüm masası, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Daha önce mesai saatleri içerisinde çözüm masasına ulaşabilen vatandaşlar ALO 185 hattından artık 7/24 hizmet alabilecek.

Girne Belediyesi merkez binası içerisinde vatandaşlardan gelen şikayet, istek ve önerilerin alınarak çözüme kavuşturulduğu “Çözüm Masası” hizmetlerini sürdürüyor. Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, 2 Eylül 2016 tarihinde hizmete başlayan çözüm masasına temizlik, aydınlatma, imar, sağlık, park bahçe, kanalizasyon, zabıta ve kolluk, bayındırlık konularında son bir yılda 1453 başvuru yapıldığı belirtildi.
Vatandaşların, hafta içi mesai saatleri içerisinde aynı zamanda danışma hizmeti de veren çözüm masasından; yüz yüze başvuru yapabilmesi yanı sıra, ALO 185 numaralı telefon hattından ve facebook hesabından 7/24 hizmet alabileceği ve info@girnebelediyesi.com isimli elektronik posta üzerinden de çözüm masasına ulaşılabileceği belirtildi.

GÜNGÖRDÜ: “EN FAZLA BAŞVURU TEMİZLİK VE PARK BAHÇE KONULARINDA OLDU”

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konuyla ilgili yaptığı açıklamada, çözüm masası sayesinde şikayet, istek ve önerilerin kayıt altına alınıp ilgili birimlere gönderildiğini söyledi. Güngördü, çözüm masası görevlilerinin kayıtları düzenli olarak takip edip vatandaşı arayarak bilgi verdiğini ifade ederek, son bir yılda çözüm masasına toplam 1453 başvuru yapıldığını, en çok başvurunun temizlik ve park bahçe konularında olduğunu kaydetti. Güngördü, belediye sınırları içerisinde bulunan vatandaşların ALO 185 hattını arayarak çözüm masasına ulaşabileceğini, böylelikle gün geçtikçe büyüyen ve gelişen kentteki sorunlar ve eksikliklerle ilgili daha kolay ve hızlı hareket edilebileceğini söyledi.

Önceki Haber GİRNE BELEDİYESİ HİZMET BİNASI ÇALIŞMALARI HIZLA SÜRÜYOR