GİRNE BELEDİYESİ HİZMET BİNASI ÇALIŞMALARI HIZLA SÜRÜYOR

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Girne Belediyesi Hizmet Binası, Kültür Merkezi ve Rekreasyon Düzenleme İkinci Etap çalışmalarını yerinde ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Girne Belediyesi Hizmet Binası, Kültür Merkezi ve Rekreasyon Düzenleme İkinci Etap çalışmaları yerinde ziyaret ederek incelemede bulundu. Güngördü, şantiyedeki teknik elemanlardan detaylı bilgi aldı.
Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ihaleyi alan Korman Construction Limited tarafından başlatılan ikinci etap çalışmalarının 2018 Nisan ayına kadar tamamlanmasının planlandığı belirtildi.
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, kente hizmet binası yanında bir yaşam alanı kazandıracaklarına dikkat çekerek, çalışmaların hızlı bir şekilde sürmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Güngördü, projenin sadece hizmet binası olarak düşünülmediğine işaret ederek, içerisinde yeşil alan ile birlikte tasarlanan projenin; otopark, yürüyüş yolları, dinlenme alanları ve kentin yaya yolu bağlantısı dikkate alınarak planlandığını, belediye tarafından karşılanacak projenin son yıllarda kamu tarafından yapılan en pahalı proje olduğuna vurgu yaptı.
Girne Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla hayata geçirilecek proje, 16,643,320.00 TL’ye mal olacak. TC Lefkoşa Büyükelçiliği Kalkınma ve Ekonomik İşbirliği Ofisi, Girne Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salonu için 2 milyon TL katkıda bulunacak.

GİRNE BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Önceki Haber Girne’de yağmur suyu hattı yapılıyor