Girne Belediyesi ile Karayollar Dairesi’nden ortak çalışma

Girne Batı Çevre Yolu’nda otlar temizlenirken, ağaçlar budanıyor ve bordür taşları boyanıyor

Girne Belediyesi ile Karayolları Dairesi, Girne Batı Çevre Yolu’nda ortak çalışma yapıyor. Girne ile Alsancak arasındaki ortadan refüjle bölünmüş çift şerit yolda, Girne Belediyesi’ne bağlı temizlik ekipleri tarafından otlar temizlenirken, ağaçlar budanıyor, yol kenarları süpürülüp, çöpler toplanıyor. Kavşaklara suni çim görünümlü halı ve çiçek saksıları yerleştirildi. Girne Belediyesi’nin yan kuruluşu olan Bel-Paz yatırım şirketi ise bördür taşlarını boyuyor.

Güngördü: Bordür taşları boyanıyor

Karayolları Dairesi sorumluluğunda olan ancak imkansızlıklar nedeniyle temizliği yapılamayan Girne Batı Çevre Yolu’nda, oto korkuluk aralarında ve yol kenarlarında otlarla ağaçların büyümesinden dolayı sürücülerin görüşlerinin engellenmesinin yanı sıra görsel bir kirlilik yaşandığını söyledi. Nidai Güngördü, daha temiz, güvenli ve yaşanabilir bir Girne için çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını belirterek, yol güvenliği için bördür taşlarının da boyandığını ifade etti. Güngördü, çalışmalar nedeniyle sürücülerin belediye çalışanlarına karşı duyarlı ve dikkatli olmasını istedi.

Önceki Haber ALO 185 “ÇÖZÜM MASASI” 7/24 HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR