AÇIKTAKİ SU BİRİKİNTİLERİNE YÖNELİK ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

BATI NİL VİRÜSÜ MÜCADELE KAPSAMINDA KULLANILMAYAN YÜZME HAVUZLARINA , SU DOLU BODRUM KATLARINA , SU BİRİKİNTİLERİNE, AÇIK SU DEPOLARINA YÖNELİK ARAŞTIRMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR.
Girne Belediyesi bu günlerde ülkemiz gündeminin önemli konularından biri olan Batı Nil Virüsü ile ilgili önceden başlatmış olduğu çalışmalar kapsamında kullanılmayan yüzme havuzlarına, su dolu bodrum katlarına, su birikitilerine ,açık su depolarının tesbitini yaparak müdahale etmeye yönelik çalışma başlattı.
İnsan sağlığı açısından önemli olan bu konu üzerine Girne Belediyesi sağlık bölümünde görev yapan uzman ekipler , durağan sularda yapılan insan sağlığına zararsız olan biyolojik ilaçlamalarını, kullanılmayan yüzme havuzlarını ve su dolu bodrum katların boşaltarak müdahale edip ilaçlama yapmaktadır.
GÜNGÖRDÜ: ÇALIŞMALARI GENİŞ KAPSAMLI BİR ŞEKİLDE DEVAM ETTİRİYORUZ
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü , Yıl boyunca yapılan çalışmalara ek olarak Batı Nil Virüsü nedeniyle daha önceden başlatılan çalışmaların kapsamını arttırarak sürdürüyoruz. İnsan sağlığı için önemli olan bu konuda hassas davranılıp vatandaşlarımızın tesbit ettikleri kullanılmayan yüzme havuzları,su birikintileri,su dolu bodrum katlarını, açık su depolarını ve su birikintilerini Belediyemizin ALO 185 direk hattını arayarak bildirmeleri önemle rica olunur.

Önceki Haber GENÇLİK ATÖLYESİ’NE KATILAN GENÇLER KINA GECESİNİ CANLANDIRDI