GENÇLİK ATÖLYESİ’NE KATILAN GENÇLER KINA GECESİNİ CANLANDIRDI

Girne Belediyesi Yaz Tatili Çocuk ve Gençlik Atölyeleri kapsamında, Girne Belediyesi ve Girne Gençlik Gelişim Merkezi (GİGEM) işbirliğinde gerçekleştirilen Gençlik Atölyeleri, gençlerin Girne bölgesindeki üniversitelerde katıldıkları aktivitelerle devam ediyor.
Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, 29 Temmuz 2019 Pazar akşamı Girne Amerika Üniversitesi’nin misafiri olarak Chateau Lambousa Hotel’de, Multicultural Night organizasyonuna katılan gençler, Girne Belediyesi Danışma ve Destek Merkezi’nden Behiye Kaşif önderliğinde kısa bir çalışma sonucunda hazırlandıkları Kına gecesi ve düğün seremonisi canlandırdı. Gençlerin eğlenceli performansı büyük beğeni topladı.
Etkinlikler çerçevesinde bugün de Girne Amerikan Üniversitesi Dans Atölyesine katılan gençler, yaz tatilini birbirinden eğlenceli ve yararlı faaliyetle geçiriyor. Katılımın ücretsiz olduğu Gençlik Atölyesi, 31 Temmuz 2019 Çarşamba günü Camelot Beach’te Liderlik Oyunlarıyla devam edecek.

Önceki Haber KIBRIS TÜRK BERBERLER BİRLİĞİ HEYETİ GÜNGÖRDÜ’YÜ ZİYARET ETTİ