İKİNCİ BAHAR ÜYELERİ YENİ YILI KUTLADI

**Girne Belediyesi, İkinci Bahar Projesi üyeleri yeni yıl yemeğinde bir araya geldi.

Girne Belediyesi, yaklaşan yeni yıl nedeniyle, belediyenin İkinci Bahar Projesi’nden hizmet alan üyelerine yeni yıl yemeği düzenledi. Dome Hotel’de yer alan etkinliğe, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, belediye meclis üyeleri ile ikinci bahar projesinden hizmet alan 500 üye katıldı.
Canlı müziğin de yer aldığı etkinlikte, İkinci Bahar Üyeleri sahneye çıkıp dans etti. Başkan Güngördü ve meclis üyeleri, ikinci bahar üyelerini teker teker dolaşarak hediye takdiminde de bulundu.

Güngördü: Barış ve hoşgörü yılı olsun

Etkinlikte konuşan Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, yaklaşan yeni yıl vesilesiyle Girne Belediyesi İkinci Bahar Projesi’nden hizmet alan üyelerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Nidai Güngördü, bölgemizde bulunan bütün ülkelerde savaş, iç savaş, mülteci hareketleri gibi sorunlar yaşandığını ve zor günlerden geçildiğini ifade ederek, ülkemizde bu konuda şanslı bir yıl geçirildiğini kaydetti.
Güngördü, Kıbrıs konusunda da önemli bir aşamaya gelindiğinin altını çizerek, 2017 yılının hoşgörü ve barış yılı olması dileğinde bulundu. Etkinliğe katılan üyelerin yeni yılını kutladı.

Girne Belediye Başkanlığı

Önceki Haber Girne Belediyesi işbirliği protokolü imzaladı