GİRNE BELEDİYESİ’NDEN SOS GİRNE GENÇLİK EVİ’NE KATKI

11709653_1248763651819876_8425555927194194180_n

Girne Belediyesi, SOS Çocukköyü Derneği Girne Gençlik Evi’ne reklam panolarından elde edilen gelirin bir kısmı olan 12 bin TL tutarında çeki takdim etti.

Girne Belediyesi, gelirlerini artırmak amacıyla SOS Çocukköyü Derneği Girne Gençlik Evi’ne belediye meclisi kararıyla reklam panoları yerleştirilmesine izin verdi.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, SOS Çocukköyü Derneği Girne Gençlik Evi sorumlusu Salahi Tözün’e reklam panolarından elde edilen gelirlerin bir kısmı olan 12 bin TL tutarındaki çeki takdim etti.

Güngördü: Gençlikevinin gelirlerini artırmak istedik

Nidai Güngördü konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, konumundan dolayı gelir elde etmesi için belediye meclisi kararıyla SOS Girne Gençlik Evi’nin arazisi üzerine reklam panoları yerleştirdiklerini belirterek, panolardan elde edilen gelirin yüzde 40’nı SOS Girne Gençlik Evi’ne verdiklerini söyledi. Güngördü, bir yıllık yapılan anlaşma sonucu gençlik evine ayda bin TL olmak üzere toplam 12 bin TL verdiklerini ifade etti.

Tözün: Girne Belediyesi’ne teşekkür ederiz

Girne Gençlik Evi sorumlusu Salahi Tözün Uluslararası SOS Çocukköyü’nün, 2018 yılında ülkemize katkıyı keseceğine dikkat çekerek, derneğin sürdürülebilir bir yapıya kavuşturulması için yapılan katkının son derece önemli olduğuna dikkat çekti. Salahi Tözün, Girne Belediyesi’nin gençlik evine bahçıvan hizmeti vermesinin yanı sıra tam bağımsızlığına kavuşan gençlere tarihinde ilk kez bir resepsiyon düzenlediğini hatırlattı. Tözün, yapılan katkılardan dolayı Girne Belediye Başkanı ve meclis üyelerine teşekkürlerini sundu.

Önceki Haber GİRNE BELEDİYESİ’NDEN KİTAP TOPLAMA KAMPANYASI