17. Zeytin Festivali tamamlandı

1. Zeytin Festivali, Türkiyenin sevilen müzik sanatçısı Bülent Ortaçgil konseriyle sona erdi.-

Girne Belediyesi ve Zeytinlik Muhtarlığı işbirliğinde 5-9 Ekim tarihleri arasında Zeytinlik’te düzenlenen 17. Zeytin Festivali tamamlandı. Festivalin son gününde Oksem Halk Dansları Gösterisi, Saf Zeytinyağından Organik Sabun, Bulaşık Deterjanı ve Şampuan Üretimi Sunumları,  Dance Fit Studio dans gösterisi ve Hasan Günyüz ile İbrahim Çetiner konseri yer aldı.

Bülent Ortaçgil 2 saat sahnede kaldı

1. Zeytin Festivali, Türkiyenin sevilen müzik sanatçısı Bülent Ortaçgil konseriyle sona erdi. Bülent Ortaçgil, sahnede yaklaşık 2 saat kalarak, izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Bülent Ortaçgil sahnede, “Eylül akşamı”, “Sensiz olmaz” ve “Beni kategorize etme” isimli şarkıları seyircilerle birlikte hep bir ağızdan seslendirdi. Bülent Ortaçgil, festivalde sahneye çıkmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu söyledi.

Güngördü: Festivalde emeği geçenlere teşekkür ederim

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü festivalin kapanışında yaptığı konuşmada 17 yıldan beridir düzenlenen festivalin, ülkenin  kültür, sanat ve eğlence yaşamında önemli bir yere sahip olduğuna dikkat çekti. Nidai Güngördü, zeytin ağaçlarının korunması, yaşatılması, zeytincilik konusunda  üretici ve tüketiciye bilgi akışı sağlamak, zeytin ve yan ürünlerinin potansiyelini artırmak amacıyla düzenlenen festivalin, ülkede önemli bir farkındalık yaratılmasına katkı sağladığına vurgu yaptı. Güngördü, festivalde sahneye çıkan, etkinliklere katılan, stand açan, yurtdışından davetli olarak gelen ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Önceki Haber Finali Bülent Ortaçgil yapacak