Turkcell Girne Yarı Maratonu yapıldı

Girne Kordonboyu’nda başlayıp biten maratona binlerce kişi katıldı

Girne Belediyesi ve KKTC Atletizm Federasyonu işbirliğinde “Yardıma koşuyoruz” sloganıyla düzenlenen “Turkcell Girne Yarı Maratonu” bugün gerçekleşti. Geliri  SOS Çocuk Köyü Derneği, Girne 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi ve Akan Gürkan Eğitim Vakfı’na bağışlanacak olan maraton “21, 7 ve 3 kilometre” olmak üzere erkek ve kadın kategorilerinde yapıldı. Binlerce kişinin yer aldığı maratonda Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler, milletvekilleri, sivil toplum örgütleri, kurum ve kuruluşlar katıldı.

Güngördü: Girne’de karnaval havası yaşandı

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Girne Yarı Maratonu ile Girne’de sadece bir yarış değil şenlik ve karnaval havası yaşandığını belirterek, etkinliğe katkı koyan herkese teşekkür etti. Nidai Güngördü, anlamlı etkinlikle birlikte SOS Çocuk Köyü Derneği, Girne 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi ve Akan Gürkan Eğitim Vakfı yararına koşmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Maden: Maratonu uluslararası seviyeye taşımayı başardık

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden, geçtiğimiz yıl gibi bu yıl da Girne Maratonu’nda sponsor olarak yer almaktan mutlu olduklarını söyledi. Harun Maden, bu yıl ikincisi gerçekleşen maratonu uluslararası seviyeye taşımayı başardıklarına dikkat çekti. Harun Maden, “Etkinliğimizin her geçen yıl daha da zenginleşerek devam edeceğine inanıyorum. Maratona katılan herkese teşekkür ederim” dedi.

Önceki Haber Mehmet Nur Ateş törenle uğurlandı