Sağlık taraması ve kitap satışı yapıldı

Girne Ramadan Cemil Meydanı anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Girne Belediyesi katkılarıyla Limasollular (Leymosunlular) Derneği, Girne Ramadan Cemil Meydanı’nda kitap satışı, sağlık taraması ve kan bağışı etkinliği düzenledi. Etkinlikte kan şekeri ve tansiyon ölçümü ile beden bileşim analizi yapıldı. Etkinlikte ayrıca kan bankasına verilmek üzere kan bağışı yapılırken, Limasollu yazarların yazıdğı kitaplar da satışa sunuldu.

Güngördü: Farkındalık yaratan bir etkinlik
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü etkinlikte yaptığı konuşmasında, sivil toplum örgütlerinin sosyal yaşamda yaptığı projelerin önemine dikkat çekerek, belediyenin imkanları dahilinde yapılan etkinliklere katkı koymaya devam edeceğini söyledi. Nidai Güngördü, sağlık konusunda farkındalık yaratmak amacıyla yapılan ve Limasollu yazarların kitapların satıldığı etkinlikten dolayı dernek üyelerine teşekkür etti.
Limasollular (Leymosunlular) Derneği Başkanı Engin Naşit ise etkinliğin düzenlenmesine katkı koyan Girne Belediye Başkanı ve çalışanlarına ayrıca dernek üyelerine teşekkürlerini sundu.

Önceki Haber Zeytinlik’te kaldırım ve meydan düzenlemesi yapılacak