RUS ASILLI SANATÇI ELENA SIDIAKINA GÜNGÖRDÜ’YÜ ZİYARET ETTİ

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Rus asıllı sanatçı Elena Sidiakina’yı kabul etti. ARUCAD’ın (Arkın University of Creative Arts and Design) organize ettiği adamızı ziyaret eden Rus Sanatçı ekibiyle gerçekleştirilen atölye çalışmaları sonucunda, eserleri Girne Belediyesi Sanat Galerisi’nde sergilenen sanatçılar arasında yer alan Girne’de yaşayan Elena Sidiakina kendi ürettiği tablo ve Rusya’da yer alan Kuban bölgesini anlatan “The Golden Bird Kuban” isimli kitabı Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’ye hediye etti.
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, bölgemizde yaşayan yabancı uyruklu vatandaşların önemini her vesileyle dile getirdiğini işaret etti.
Güngördü, kentte çok renkliliğin olması, sanatsal etkinliklerin daha da çeşitlenmesi için böylesi bir sergiye katkı koyan herkese teşekkür etti.
Güngördü, bu etkinlik için Girne Sanat Galerisi’nin hiç bir bedel ödemeden kullanılmasıyla da kendilerine yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Önceki Haber GİRNE BELEDİYESİ YENİ HİZMET BİNASI TAMAMLANIYOR