GİRNE BELEDİYESİ’NDEN HALK PLAJLARIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

KERVANSARAY HALK PLAJI VE KARAOĞLANOĞLU BELEDİYE PLAJI’NIN DENİZ SUYU TAHLİLLERİ TEMİZ ÇIKTI

Girne Belediyesi’ne ait, Kervansaray Halk Plajı ve Karaoğlanoğlu Belediye Plajı ’nda (Eski Antis) yapılan deniz suyu analizleri sonucu temiz çıktı.
Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, belediyenin kent sınırları içerisinde, halk ve turistlerin yoğun olarak kullandığı belediyeye ait halk plajları ve kıyılarından “E coli ve enterokok” tahlili yapılması amacıyla alınan deniz suyu örneklerinin, Sağlık Bakanlığı Devlet Laboratuvarı Dairesi’nin hazırladığı 23-1332 sayı ve 22 Haziran 2018 tarihli yazıya göre temiz çıktığı duyuruldu.
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, AB standartları temel alınarak yapılan Kervansaray Halk Plajı ve Karaoğlanoğlu Belediye Plajı’ndan alınan deniz sularının “E coli ve enterokok” taramalarının “0” çıktığını , halkın bu bölgelerde gönül rahatlığıyla denize girebileceğini söyledi.

Önceki Haber RUS ASILLI SANATÇI ELENA SIDIAKINA GÜNGÖRDÜ’YÜ ZİYARET ETTİ