Ramadan Cemil Meyda’nı sanata ve müziğe doydu

Girne dün akşam, tüm müzikseverleri büyüleyen bir konsere ev sahipliği yaptı. ‘Girne Arkın Group Fest 23’ etkinliği kapsamında sahne alan Melisa Karanlık & The Band Pop/Jazz/funk konseriyle izleyicilere mükemmel bir müzik ziyafeti sundu.

Girne Ramadan Cemil Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinlikte pop/jazz/funk severleri eşsiz sesi ve orkestrası ile bir araya toplayan Melisa Karanlık, konsere katılanlara mükemmel bir gece yaşatırken, katılımın yoğun olduğu sahne performansında vatandaşlar müziğinin keyfini çıkardılar.

Sualtı fotoğraf sergisinde son gün

Aynı zamanda festival kapsamında, ‘Girne Belediyesi 1. Uluslararası Sualtı Görüntü Avcılığı Fotoğraf Yarışması Sergisi’ üçüncü ve son günü ile kapanış gerçekleştirdi.

Yarışmaya adanın Güneyi ve Kuzey’inden katılan toplam 29 dalgıçın, çektiği fotoğrafların sergilendiği etkinliğe Ramadan Cemil Meydanı ev sahipliği yaptı.

‘Girne Belediyesi 1. Uluslararası Sualtı Görüntü Avcılığı Fotoğraf Yarışması’ ödül töreninin ise 28 Eylül Perşembe günü saat 19:00’da, Karaoğlanoğlu Antis Plajı’nda yapılacağı bildirildi.

Girne’de Haluk Levent heyecanı

‘Girne Arkın Group Fest 23’ etkinliği kapsamında Girne yine büyük bir konsere ev sahipliği yapacak. 27 Eylül Çarşamba akşamı Girne Amfitiyatro’da sahne alacak olan Haluk Levent konseri, heyecan ile bekleniyor. Saat 21:00’da başlayacak olan konserden elde edilecek gelirin, Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği aracılığı ile 105 öğrenciye burs olarak kullanılacağı açıklandı.

Önceki Haber Ramadan Cemil Meydanı iki etkinliğe ev sahipliği yaptı