ÖDÜLLÜ YEMEK YARIŞMASI DUYURUSU

Ev hanımı ve beylere yönelik:

ÖDÜLLÜ YEMEK YARIŞMASI DUYURUSU

17. Uluslararası Zeytin Festivali (05-09 Ekim 2018) kapsamında; ev hanımlarına ve beylere yönelik  “ Zeytinyağlı Yemekler Yarışması” düzenlenecektir. Yarışma 07 Ekim 2018  Pazar günü Girne – Zeytinlik’te Festival Alanında, Belediye Muhtarlık Binası, Köy Evi’nde gerçekleştirilecektir. Yarışmaya katılım koşulları aşağıda özetlenmiştir.

• Yarışma kapsamına, zeytinliler ve zeytinyağlı yemekler alınacaktır.
  • Yemekler; servis tabaklarında, düzgün biçimde sunuma hazır ve dekore edilmiş şekilde getirilecektir.
  • Teslim sırasında yemeklere rumuz verilecek, dışında yalnızca rumuz yazılı kapalı zarflar içinde de yarışmacının adı –soyadı, yaşı, adresi ve telefon numarası yazılı bilgiler olacaktır. Bu zarflar değerlendirme yapıldıktan sonra açılacaktır.
  • Yarışmaya katılacak olan yemekler 07 Ekim Pazar günü saat 15:30 – 16:30 arası Girne – Zeytinlik köyündeki festival alanında bulunan, Belediye’ye ait Köy Evi’ne teslim edilecektir.
  • Değerlendirme sonucu 07 Ekim akşamı festival akışı içerisinde açıklanacak ve kazananlara ödülleri dağıtılacaktır.

Tüm ev hanımlarının ve beylerin bilgisine saygı ile sunulur.

Girne Belediye Başkanlığı

Festival ve yemek yarışması ile ilgili telefon numaraları: 0392 8152118 – 0533 870 2014  Fax: 8153573

Önceki Haber 17’nci Zeytin Festivali ile ilgili basın toplantısı düzenlenecek