GİRNE BELEDİYESİ’NDEN TEKLİF KABULÜ

Girne Belediyesi hudutları dahilinde Girne Karaoğlanoğlu Caddesi Yaya Kaldırım İşleri Proje İhalesi” hazırlanan proje, şartname  ve detaylara uygun olarak inşaa edilecektir.

1. Teklif vermeden önce yapılacak işler, yerinde görülecektir.

1. İhale dosyası Belediye Veznesi’ne yatırılacak 600 TL. (nakit veya günlük çek) karşılığında en geç 30 Haziran 2016, Perşembe günü saat 15.00’a kadar Girne Belediyesi Bayındırlık Bölümü’nden alınabilir.

1. 1 Temmuz 2016, Cuma günü saat 11.00’da Girne Belediyesi Leymosun Kültür Evinde  bilgilendirme toplantısı yapılacak, bu toplantıya katılan firmalar teklif atabilecektir. Toplantıya katılmayan firmaların teklifleri ihale komisyonu tarafından değerlendirilmeyecektir. Toplantıda her firmadan en az bir temsilcinin bulunması ve katılım listesine imza atması şartı vardır.

1. Teminat olarak banka teminat mektubu ve/veya Girne Belediyesi’ne yatırılacak para karşılığı alınacak makbuz geçerli olacaktır. (Çek kesinlikle kabul edilmez.) Geçici teminat, müteahhidin vereceği teklifin en az %5 ‘i kadar ve 30 takvim günü geçerli olacaktır. Teminatsız teklifler dikkate alınmayacaktır.

1. Teklifler en geç 13 Temmuz 2016, Çarşamba günü saat 12.00’a kadar Belediyemiz teklif kutusuna atılacaktır.

1. Yapılacak işle ilgili teklif verecek müteahhitlerin 19/1998 sayılı “Yapı İnşaatı ve Teknik İşler Müteahhitleri Kayıt ve Denetim Yasası” gereğince Encümene kayıt şartı gerekmektedir.

1. İnşaatlarla ilgili müteahhitlerin İnşaat Encümeni Başkanlığı’nda 2016 yılı Teknik İşler için I. II. III. ve IV. sınıf karneleri son 3 (üç), aylık (güncel) olması gerekmektedir. Sınıf karnesi olmayan müteahhitlerin teklifleri kabul edilmeyecektir.

1. Belediyeler Yasası, Girne Belediyesi İhale Tüzüğü’nün 12. Maddesine göre, İhale Komisyonu ve/veya Belediye Meclisi en düşük ve/veya herhangi bir teklifi kabul etmek zorunluluğunda değildir.

İlgililere saygı ile duyurulur.

Önceki Haber GİRNE BELEDİYESİ’nden TEKLİF KABULÜ