GiRNE BELEDiYESi TEKLİF KABULÜ (ZEYİLNAME YAYIMLANDI)

GİRNE BELEDİYESİ
TEKLİF KABULÜ

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Girne Belediyesi tarafından yürütülen, “Transfer istasyonu ve geliştirilmiş atık hizmetleri projesi” kapsamında:
(A) 3 Adet Katlanır Bomlu Mobil Vinç Kendinden Yükleyici ( Çekirge),
(B) 1 Adet 7.5 m³ Çöp Kamyonu,
(C) 1 Adet 12 m³ Çöp Kamyonu,
(D) 5 Adet Çift Kabin Damperli Kamyonet,
(E) 2 Adet Tek Kabin Damperli Kamyonet,
(F) 1 Adet Çöp Dorsesi alımı için teklif kabul edilir.
1. İhale dokümanları www.girnebelediyesi.com adresinden görülebilir. İhaleye katılacak olanlar dokümanları Girne Belediyesi Mali İşler Birimi’ne yatırılacak 2000 Türk Lirası (KDV Dahil) karşılığında alınacak makbuz ibraz edilerek temin edebilir.
2. Teminatsız teklifler dikkate alınmayacaktır.
3. Teminat olarak banka teminat mektubu veya Belediye veznesine yatırılacak para karşılığı alınacak makbuz veya karşılığı ilgili bankaca onaylanmış çek geçerli sayılacaktır.
4. İhale komisyonu en düşük veya herhangi bir teklifi kabul etmek mecburiyetinde değildir.
5. Teklifler en geç 30 Temmuz 2021 Cuma günü saat 12:00’a kadar Girne Belediyesi’ndeki teklif kutusuna kapalı zarf olarak atılmalıdır.

İlgililere saygı ile duyurulur.

Girne Belediye Başkanlığı

İhale Dökümanlarını indirmek için tıklayınız.

Önceki Haber Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü 11 Temmuz Basın Günü Dolayısıyla Mesaj Yayımladı