GİRNE BELEDİYESİ ŞUBAT AYI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ

5 Şubat 2019 Salı Saat 20.00’de Mask-Kara Tiyatrosu’nun “Ev Yapımı?” oyunu, 11 Şubat 2019 Saat 20.00’de başarılı tiyatro ve sinema oyuncusu Tamer Levent ile söyleşi; Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu’nda izleyicileriyle buluşacak.
19 Şubat 2019 tarihinde, Nurseli İdiz’in şen, dul bir kadını canlandırdığı, Tiyatro Kare’nin sahneye koyacağı, “Şen Makas” tiyatro oyunu Saat 20.00’de Girne Amerikan Üniversitesi Spectrum’da; 26 Şubat 2019 Salı Saat 20.00’de tiyatro ve sinema oyuncusu Fırat Tanış’ın sahneye koyacağı tek kişilik türkülü “Gelin Tanış Olalım” oyunu, Girne Amerikan Üniversitesi Spectrum’da izleyicileriyle buluşacak.
17-20 Şubat 2018 tarihleri arasında Hasan Eminağa’nın seramik atölye çalışmaları Girne Belediyesi Sanat Galerisi’nde mesai saatleri içerisinde sanatseverler tarafından izlenebilecek.

Önceki Haber İNSANLIĞI NASIL BİR GELECEK BEKLİYOR? (TAMET LEVENT’LE SÖYLEŞİ)