GİRNE BELEDİYESİ KALDIRIM İHALESİ TEKLİF KABULÜ (s-bölgesi)

İhale No                      : 014/2017

İhale Makamı              : Girne Belediyesi

İş Konusu                   : Girne Belediyesi hudutları dahilinde;

• Karaoğlanoğlu S-Bölgesi Kavşağı ile Edremit yolu arasında yapılacak

Yaya Kaldırım İşleri.

2- Ozanköy Bülent Ecevit Caddesi Yaya Kaldırım İşleri.

Proje  İhaleleri hazırlanan proje, şartname ve detaylara uygun olarak inşaa edilecektir.

Geçici Teminat          : 20/2016 sayılı Kamu İhale Yasası’nda belirtilen geçici teminat miktarları

geçerli olacaktır. Teminat olarak, Banka Teminat Mektubu ve/veya Girne Belediyesi’ne yatırılacak para karşılığında alınacak makbuz geçerli olacaktır. Banka çeki kesinlikle kabul edilmeyecektir. Verilecek teminatın süresi en az 31/07/2017 tarihli olmalıdır. Yeterli teminat miktarı ve süresi olmayan ihale katılımcılarının teklifi değerlendirmeye alınmayacaktır.

İhale Dosyası Bedeli  : 500 TL (KDV Dahil)

İhale Şartları               : 1.  İhale dosyası, Belediye Veznesi’ne yatırılacak 500TL. (nakit veya günlük

çek) karşılığında en geç 26 Mayıs 2017,Cuma günü mesai bitimine

kadar, Girne Belediyesi Bayındırlık Bölümü’nden alınabilir.

1. İhale dosyası ve ihale dökümanlarına girnebelediyesi.com adresinden ulaşılabilir. Bu dökümanlar yalnızca fikir edinme amaçlıdır. İhale katılımcıları, ihaleye katılmak için ihale CD dosyasını (compact disc olarak) Girne Belediyesi Bayındırlık Bölümü’nden almaları gerekmektedir.

1. 31 Mayıs 2017, Çarşamba günü saat 00’da teklif verecek müteahhitler Karaoğlanoğlu S-Bölgesi’nde toplanacak ve İdare’nin görevlendireceği personel ile iş güzergahını yerinde inceleyip katılım tutanağı imzalayacaklardır. Belirtilen yer ve saatte ziyarete katılmayıp, katılım tutanağını imzalamayan müteahhitler yer ziyaretine katılmamış sayılacak ve teklifleri değerlendirilmeyecektir.

1. Teklifler en geç 13 Haziran 2017, Salı günü saat 11.00’a kadar Belediyemizdeki teklif kutusuna kapalı zarf olarak atılmalıdır.

1. Yapılacak işle ilgili teklif verecek müteahhitlerin 19/1998 sayılı “Yapı İnşaatı ve Teknik İşler Müteahhitleri Kayıt ve Denetim Yasası” gereğince Encümene kayıt şartı gerekmektedir.

1. İnşaatlarla ilgili müteahhitlerin İnşaat Encümeni Başkanlığı’nda Teknik İşler için II. III. ve IV. sınıf karneleri son 3 (üç), aylık (güncel) olması gerekmektedir. Sınıf karnesi olmayan müteahhitlerin teklifleri kabul edilmeyecektir.

1. İhale Değerlendirme Komisyonu ve/veya Belediye Meclisi en düşük ve/veya herhangi bir teklifi kabul etmek zorunluluğunda değildir.

1. İhale ile ilgili değerlendirme 20/2016 Sayılı Kamu İhale Yasası’nda ve Şartname’lerde belirtilen kriterler göz önünde bulundurularak sonuçlandırılacaktır.

İlgililere saygı ile duyurulur.

İhale dosyalarını aşağıdaki linklere tıklayarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz

0.İÇİNDEKİLER s-bölgesi

1.GAZETE DUYURUSU s-bölgesi