Mobilya alımı ve kurulumu için sözleşme imzalandı

Girne Belediyesi Yeni Hizmet Binası’ndaki mobilya alımı ve kurulumu işleri, 105 takvim gününde tamamlanacak

Girne Belediyesi Yeni Hizmet Binası mobilya alımı ve kurulumu işleriyle ilgili ihale sözleşmesi imzalandı. Sözleşmeye, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ile ihaleyi alan Ciddi Mutfak Ltd Direktörü Amber Ciddi Arabacı imza koydu. Yeni Hizmet Binası’ndaki mobilya işleri, 105 takvim gününde tamamlanacak, KDV hariç 615 bin 906 TL’ye mal olacak.

Güngördü: Hayırlı olsun

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konuyla ilgili yaptığı açıklamada belediye ihale komisyonu ve belediye meclisinin aldığı karar doğrultusunda ihaleyi Ciddi Mutfak Ltd’in kazandığını belirtti. Nidai Güngördü, 105 takvim gününde tamamlanacak mobilya işleriyle ilgili çalışmalara atılan imzayla başlayacak olan şirkete hayırlı olmasını diledi.

Arabacı: Belediyeye iş yapmak bizi onurlandırıyor

Ciddi Mutfak Ltd Direktörü Amber Ciddi Arabacı ise konuşmasında, “Girne Belediyesi Yeni Hizmet Binası Mobilya alımı ile ilgili ihale sonucunun bizden taraf sonuçlanmasından dolayı mutluyuz. Girne Belediyesi başkan ve üyelerine,  sağladıkları sağlıklı İhale süreci için çok teşekkür ederiz. Biz bilindiği gibi firma olarak Girne’nin ilk dülger esnaflarındanız. Kendi bölgemize bu anlamda hizmet vermek bizi ayrıca onurlandırmaktadır. Girnelilere yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dilerim”dedi.

Önceki Haber Karagöz Gizli Hazine Gölge Oyunu 100’ncü oyununu sergiledi