Mehmet Nur Ateş için tören düzenlenecek

55822269_2715717195124507_7022282197658763264_oHayatını kaybeden Girne Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Nur Ateş için yarın Girne Belediyesi’nde tören düzenlenecek.

Bir süredir tedavi gören ve bugün hayatını kaybeden Yeniden Doğuş Partisi Girne Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Nur Ateş için 2 Nisan Salı günü saat 11:30’da Girne Belediyesi’nde tören düzenlenecek. Törenin ardından Mehmet Nur Ateş’in cenazesi öğlen namazına müteakiben Ozanköy Camiinde kılınacak namazın ardından Ozanköy Mezarlığına defnedilecek.

Güngördü: Saygılı, alçak gönüllü ve çalışkan biriydi
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Girne Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Nur Ateş’i zamansız kaybetmenin derin üzüntüsü içinde olduğunu söyledi. Başkan Güngördü, kısa bir süre birlikte çalışma fırsatı yakaladığı Mehmet Nur Ateş’in herkes tarafından sevilen, saygılı, alçak gönüllü ve çalışkan biri olduğunu belirterek, merhuma Allahtan rahmet, yaslı ailesine sabır ve sevenlerine, şahsı, belediye meclisi, belediye çalışanları ve Girneliler adına başsağlığı diledi.

Önceki Haber Mobilya alımı ve kurulumu için sözleşme imzalandı