KARAOĞLANOĞLU CADDESİ’NDE HATALI DURAN REFÜJ DÜZELTİLİYOR

kavşak düzenleme (2)kavşak düzenleme (3)

Girne’de Karaoğlanoğlu Caddesi Lemar Süpermarket kuzeyinde bulunan standart olmayan kavşak ve refüj ile ilgili sorunların giderilmesi kapsamında iyileştirme çalışmalarına başlandı. Girne Belediyesi’nden verilen bilgide, hazırlanan Ulaşım Master Planı sonucunda çember, kavşak, refüjlerde tespit edilen yanlışlıkların giderilmesi için çalışmaların sürdüğü belirtilirken, Karaoğlanoğlu Caddesi üzerindeki, uzun yıllardan beri hatalı olarak duran refüjün yeniden güvenli bir kavşağa dönüştürülmesi için yapım çalışmalarının sürdüğü kaydedildi.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, kent genelinde, güvenli ulaşımı sağlamak için çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek, çalışmalar süresince sürücüleri dikkatli olunması konusunda uyardı.

Önceki Haber DOĞANKÖY’DE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ