GÜNGÖRDÜ, İZMİRLİ İŞ KADINLARINI KABUL ETTİ

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, temaslarda bulunmak amacıyla ülkede bulunan İzmir İş Kadınları Derneği heyetini kabul etti. İzmirli kadınlarına KKTC İş Kadınları Derneği Genel Sekreteri Özlem Özbekoğlu ve ülkemizden bazı iş kadınları da eşlik etti.
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, ziyaretçilerine kent ve belediyenin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. İşbirliklerinin sürmesini dileyen Güngördü, iş kadınlarını Ekim ayında yaptıkları Zeytin Festivali’ne davet etti.
Güngördü, İzmir İş Kadınları Derneği Başkanı Huriye Serter’e heyet adına koza işinden tepsi hediye etti.
İzmir İş Kadınları Derneği üyeleri de Güngördü’ye misafirliklerinden ve sıcak karşılamalarından ötürü teşekkür ederek, plaket takdim etti.

Önceki Haber GİRNE BELEDİYESİ TAKI TASARIM VE EL SANATLARI SERGİSİ AÇILDI