GÜNGÖRDÜ, GENÇ YAZARLAR GÜNTEM VE ÇAĞAY’I KABUL ETTİ

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, ülkenin genç yazarlarından Ogan Güntem ve Berkay Çağay’ı kabul etti. Güntem ve Çağay, Aralık ayında yayınlanan; Kıbrıs adası ekseninde, bölgedeki gelişmeleri ve bilinmeyenleri, örgütlerin, zaman zaman yeraltına inen oluşumların ve dışarıdan yapılan müdahalelerin tarihin akışına nasıl yön verdiğini konu alan “Narodnik-Kıbrıs’ta Son Yüzleşme” adlı kitaplarını Güngördü’ye takdim etti.
Genç yazarlar, Mavi Basım Yayın’dan çıkan ve danışmanlığını ve editörlüğünü Serkan Soyalan’ın yaptığı kitaptaki olayların Girne ve çevresinde geçtiğini de belirttiler. Genç yazarlar, tüm gençler gibi spor yapmak, müzik dinlemek, eğlenmek gibi çeşitli aktivitelerinin yanında kitap da yazdıklarını söylediler.
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, gençlerin kitap okumaya ve yazmaya ilgi göstermesinin kendisini çok mutlu ettiğine işaret ederek, bunu her zaman desteklediğini ifade etti.
Güngördü, “Bölgemizde yetişen gençlerimizin çalışma, cesaret ve başarıları bizleri gururlandırıyor” dedi

Önceki Haber “ANNE BEN ARTİST OLDUM” OYUNUYLA GİRNE’DE SAHNEYE ÇIKIYOR!