Girne’de çocuk şenliği ve kermes düzenlenecek

Sevim Ebeoğlu Barış Parkı’nda Cumartesi günü yapılacak etkinliğin geliri yardıma muhtaç çocuklar için kullanılacak

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, “Hope For Kids” sloganıyla geliri yardıma muhtaç çocuklar için kullanılacak çocuk şenliği ve kermes etkinliğini organize eden Kamburoğlu PreSchool yöneticisi Mehmet Kamburoğlu ve beraberinde getirdiği öğrencileri kabul etti. Mehmet Kamburoğlu şenliğe yapılan katkılar nedeni ile Girne Belediyesi’ne teşekkür ederek, bu kapsamda hazırladıkları plaketi Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’ye takdim etti. Başkan Güngördü’de etkinliğin hayırlı olmasını dileyerek öğrencilere hediye takdim etti.
Sevim Ebeoğlu Barış Parkı’nda 22 Nisan Cumartesi günü 14:00-19:00 saatleri arasında yapılacak şenlikte; çeşitli yiyecek, içecek standlarının yanı sıra çocuklar için eğlenceli aktivite istasyonları, yüz boyama standı ve oyun bölümleri kurulacak. Etkinlikte ayrıca dans gösterisi ve Grup Arabent konseri yer alacak.

Önceki Haber KARMİ YOLUNDA KÖPRÜ GENİŞLETME ÇALIŞMALARI BAŞLADI