GİRNE’DE ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Girne Belediyesi kent genelinde asfalt düküm çalışmalarına devam ediyor. Bu hafta sonu Jasmine Court Hotel bölgesinde asfalt çalışmaları gerçekleştirildi.

Girne Belediyesi asfalt serim çalışmalarına hafta sonu da devam etti. Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Jasmine Court Hotel bölgesinde Yasemin sokak ve Mercan sokakta asfaltlama çalışmaları gerçekleştirildi. Sait Terzioğlu sokakta ise çalışmalar gün sonuna kadar devam edecek.
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Girne kenti ve Girne Belediyesine bağlı köylerde asfaltlama çalışmalarının devam ettiğine işaret ederek, alt yapı ve üst yapı çalışmaları tamamlanan sokaklarda üç yılda yaklaşık 15 bin ton asfalt serim çalışması yapıldığını söyledi. Program dahilinde asfalt çalışmalarının devam edeceğini ifade eden Güngördü, önümüzdeki günlerde yaklaşık 4 bin ton asfalt serim çalışmasının daha gerçekleştirileceğin işaret etti.

Önceki Haber “KANATSIZ GÜVERCİNLER” 18 TEMMUZ SALI AKŞAMI TİYATRO SEVERLERLE BULUŞUYOR