“BAKMAK VE GÖRMEK ARASINDA” FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

Girne Belediyesi Fotoğraf Atölyesi’nin, “Bakmak ve Görmek Arasında…” isimli fotoğraf sergisi 12 Temmuz 2017 Çarşamba günü Leymosun Kültür Evi’nde Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü tarafından açıldı.
Girne Belediyesi’nden verilen bilgide, Duygu Göze Ergöknil eğitmenliğinde 2 yıl boyunca gerçekleştirilen çalışmalar sonunda, Berk Kalfaoğlu, Berin Gümüşmaden, Cüneyt Ekin, Hediye Berkin, Saadet Taşgın’ın fotoğraflarının yer alacağı sergi 14 Temmuz Cuma günü mesai bitimine kadar gezilebilecek. Belediyesi Fotoğraf atölyesi eğitmeni Duygu Göze Ergöknil açılışta yaptığı konuşmada, “ Bakmak ve Görmek arasında” adlı serginin, Girne Belediyesi Fotoğraf Atölyesinde, bir grup öğrenciyle 2 yıldır yürütükleri çalışmanın ürünü olduğunu kaydetti. Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü de, sanat dalları içinde fotoğrafın ayrı bir yeri ve değeri olduğunu belirterek, çeşitli kültürel sanatsal atölyelerin yanında 2 yıl önce fotoğraf atölyesini de bünyelerine eklediklerini belirtti. Güngördü, eğitmen Duygu Göze Ergöknil ve katılımcılara teşekkür etti. Girne’nin büyük bir kent olduğunu belirten Güngördü, fotoğraf atölyesinin gelecek yıl daha geniş bir yelpazede daha fazla katılımla ve farklı yaş gruplarına göre organize ederek faaliyetlerini yürütmesi için çalışma yapacaklarını kaydetti. Konuşmaların ardından serginin açılışı gerçekleştirilerek, sergide fotoğrafları yer alan katılımcılara katlım belgeleri verildi.

Önceki Haber GİRNE’DE ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR