Girne Vatan Lions Kulübüyle işbirliği sürecek

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Girne Vatan Lions Kulübü yönetim kurulunu kabul etti

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Girne Vatan Lions Kulübü Başkanı Figen Engüzel ve beraberindeki heyeti kabul etti. Nidai Güngördü kabulde yaptığı konuşmada sivil toplum örgütlerinin önemine dikkat çekerek, yapılacak olan çalışmalarda karşılıklı işbirliğinin süreceğini ifade etti. Güngördü, kulübün yapacağı etkinliklere katkı koyacaklarını belirterek, kendilerinin yapacağı etkinliklerde de kulübü her zaman yanlarında görmek istediklerini kaydetti. Girne Vatan Lions Kulübü Başkanı Figen Engüzel ise Orman Haftası nedeniyle Mehmet Pars Koruluğunda düzenlenen etkinliğe Girne Belediyesi’nin fidan yardımında bulunduğunu hatırlatarak, düzenlenecek etkinliklerde işbirliği yapmak istediklerini dile getirdi.

Önceki Haber Boğaz Piknik Alanı temizlendi