Girne-Lefkoşa ana yolunda çalışma başlatıldı

Girne Belediyesi temizlik ekibi, anayoldaki oto korkuluk aralarında ve yol kenarlarında sürücülerin görüşünü engelleyen otları ve ağaçları kesiyor

Girne Belediyesi, Karayolları Dairesi sorumluluğunda olan Girne-Lefkoşa ana yolu üzerinde temizlik çalışması başlattı. Girne Belediyesi Temizlik Şubesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında yolu ikiye ayıran refüj içerisinde bulunan otlar temizlenirken, ağaçlar budanıyor. Yol kenarları süpürülüp, çöpler toplanıyor.

Güngördü: Sürücülerin görüşü engelleniyordu

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Karayolları Dairesi sorumluluğunda olan ancak imkansızlıklar nedeniyle temizliği yapılamayan anayolların, oto korkuluk aralarında ve yol kenarlarında otlarla ağaçların büyümesinden dolayı sürücülerin görüşlerinin engellenmesinin yanı sıra görsel bir kirlilik yaşandığını söyledi. Nidai Güngördü, daha temiz, güvenli ve yaşanabilir bir Girne için çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını belirterek, çalışmalar nedeniyle sürücülerin belediye çalışanlarına karşı duyarlı ve dikkatli olmasını istedi.

Önceki Haber “GİRNE İMAR PLANI” İLE İLGİLİ ARAZİ KULLANIM BELİRLEME ÇALIŞMALARI SONA ERDİ