GİRNE BLUES FESTİVALİ BU AKŞAM AMFİTİYATRO’DA!!!!!

11896460_1273850859311155_9076567230854577911_o

Girne Belediyesi 5’inci Girne Kültür Sanat Günleri bu akşam I. Girne Blues Festivali’yle devam edecek.
Amerika’nın Blues starları Andy T. Nick Nixon Band, Eden Brent, John Premier, Karen Lovely ve Türkiye’nin Blues’daki usta ismi Asım Can Gündüz, bu akşam saat 21:00’de Amfitiyatro’da konser veriyor.
Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, biletlerin, Deniz Plazalar, Girne’de Beer Point ve Girne Belediyesi Halkla İlişkiler Biriminden veya girişten temin edilebileceği belirtildi. Giriş ücretinin 30 TL olduğu kaydedildi.

“Dünyaca ünlü Blues sanatçıları Girne’de misafir”

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, bu yıl 5’inci Girne Kültür Sanat Günleri’ni 5 Haziran 2015’te Fazıl Say’la açtıklarını, bunun kendileri için çok önemli olduğunu belirtti. Güngördü, popüler kültürün yanında tüm Girnelileri ve ülkede bulunanları alternatif müzik gruplarıyla buluşturmayı hedeflediklerini kaydetti. Bu çerçevede bu akşam (21 Ağustos 2015 Cuma) Girne Blues Festivali’nin gerçekleşeceğini ve dünyaca ünlü Blues sanatçılarının Girne’ye misafir olacağını ifade eden Güngördü, tüm halkı Amfitiyatro’ya davet etti.

Önceki Haber GİRNE BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEYECEĞİ YETİŞKİNLERE YÖNELİK ÜCRETSİZ İNGİLİZCE KURSU YOĞUN İLGİ GÖRDÜ