GİRNE BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ PİKNİKTE ÇOCUK VE GENÇLER OYUNLAR OYNAYARAK GÜZEL ZAMAN GEÇİRDİ

Girne Belediyesi Yaz Tatili Çocuk ve Gençlik Atölyeleri kapsamında Boğaz Piknik Alanında piknik düzenlendi. Etkinliğe Girne Belediyesi Gençlik Platformu ve Çocuk Meclisi de katıldı.

Girne Belediyesi’nin düzenlediği Yaz Tatili Çocuk Atölyeleri Boğaz Piknik alanında devam etti. Çocuk ve gençler, ip çekme, voleybol, yakan top gibi çeşitli oyunlar oynadı. Etkinlikte, Genel Sanat Yönetmeni Derman Atik tarafında çocuk ve gençlere doğaçlama ve yaratıcı drama da yaptırıldı. Çocuklar, doğayla iç içe, oynayarak, paylaşarak, güzel bir gün geçirdi. Girne Belediyesi Gençlik Platformu ve Girne Belediyesi Çocuk Meclisinin de görevli olarak destek verdiği etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Girne Belediyesi Sosyal İşler Şube Amiri Misli Kadıoğlu yaptığı konuşmada, Gençlik Platformunun Boğaz Piknik Alanında birkaç gün önce temizlik yaptığına dikkat çekerek, temizlenen yerlerin kısa bir süre geçmesine rağmen yeniden çöplerle dolduğunu gördüklerini ve üzüntü duyduklarını söyledi. Çocuk ve gençlere çevre temizliği konusunda duyarlı olmaları gerektiğini hatırlatan Kadıoğlu,  “Büyüklerinizi ve arkadaşlarınızı da çöplerini çöp tenekesine atmaları konusunda uyarınız” dedi.

GÜNGÖRDÜ: “BİRBİRİNİZE SEVGİ DOLU VE SAYGILI OLUN”

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ’de Boğaz Piknik alanına gelerek çocuklarla oyunlar oynadı, sohbet etti.  Güngördü; bu sene de her zamanki gibi Sosyal İşler Şubesi ve belediyenin diğer ekipleriyle birlikte yoğun bir program hazırlayarak çocuk ve gençlerin etkinliklere katılmalarını sağladıklarını belirtti. Güngördü, çocuklara birbirlerine karşı sevgi ve saygı dolu olmaları gerektiğini söyledi.  Çocukları Covid-19 salgınına karşı da uyaran Güngördü, maske, mesafe ve hijyen konularına herkesin dikkat etmesi gerektiğini işaret etti. Katılan herkese teşekkür eden Güngördü, çocuklara keyifli saatler geçirmelerini diledi.

Önceki Haber Girne Belediyesi Kent Genelindeki Temizlik Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor