Girne Belediyesi Kent Genelindeki Temizlik Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Girne Belediyesi ekipleri, kent genelindeki temizlik çalışmalarının kapsamını her geçen gün daha da genişletiyor.

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte, Girne Belediyesi ekipleri kent genelinde temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını kaydettiler. Oluşturulan farklı ekipler ile birlikte tüm cadde ve sokaklarda çalışmalara başlayan ekipler, tüm kentte kesintisiz bir şekilde belirlenen planlar dâhilinde temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Periyodik temizlik hizmetlerinin yanında cadde, sokak ve kaldırımlarda temiz bir ortam sağlamaya çalışan Girne Belediyesi temizlik ekipleri, rutin temizlik çalışmalarının yanında, şehir genelinde ‘de temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ettirdiğini belirtti.

Girne Belediyesi ekipleri tarafından boş alanlarda park ve bahçelerde kurumuş otlar yangın tehlikesine karşı rutin bir şekilde iş makineleri ile biçilerek yangınlara karşı kontrollü şekilde tedbir alınıyor. Küçük yangınların büyük felaketler getirebileceğini vurgulayan yetkililer, boş arsa ve arazilerdeki otların temizlenmesi yetkililere bilgi verilmesi çağrısında bulundu.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, temizlik çalışmalarının kentte her gün devam ettiğini ifade ederek, özellikle yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte, yol kenarlarında ve boş arazilerde temizlik çalışmaları yapıldığını söyledi. Güngördü, olası yangınları önlemeye yönelik de bu çalışmaların sürdüğünü söyleyerek, “Yabani otlar kentimiz için güzel bir görüntü oluşturmuyor. Bu yüzden de temizlik ekiplerimiz yol kenarlarında oluşan otları titizlikle temizliyor. Tüm sokaklarımızı temiz tutmak için çalışıyoruz” dedi.

Önceki Haber ÇOCUKLAR PLAJDA RESİM ÇİZEREK KEYİFLİ SAATLER GEÇİRDİ