GİRNE BELEDİYESİ İKİNCİ BAHAR ÜYELERİ İÇİN KARPAZ’A GEZİ DÜZENLENDİ

Girne Belediyesi İkinci Bahar üyelerine Karpaz’a gezi düzenlendi. Girne Belediyesi’nden verilen bilgide, 23-24-25 Mayıs tarihlerinde üç ayrı grup halinde toplamda dokuz otobüsle geziye katılan üyeler, önce verilen kahve molasının ardından Apostolos Andreas Manastırı’nı ziyaret etti. Mehmetçik’te Kandili Fırını’na uğrayarak fırından sıcak ekmek alan üyeler daha sonra da İskele Boğaz’da Kemal’in Yeri Restoran’da yemek yiyerek eğlenceli saatler geçirdi.
Gezi öncesinde üyelere keyifli bir gün geçirmelerini dileyen Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 65 yaş üzeri bine yakın İkinci Bahar üyesi bulunduğunu belirtti. Güngördü, amaçlarının, büyüklere güzel bir gün yaşatmak ve ülkenin farklı güzelliklerini göstermek olduğunu ifade etti.
İkinci Bahar üyeleri için düzenlenen geziler çerçevesinde üyeler, geçtiğimiz yıllarda da Hala Sultan Türbesi, Yeşilırmak ve Mağusa İskele Bölgeleri’ni ziyaret etmişti.

Önceki Haber Girne’deki plajlar beğeni topluyor