GİRNE BELEDİYESİ GAÜ YURTLARINA YARDIM PAKETLERİNİ ULAŞTIRDI.

Girne Belediyesi, Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) bünyesinde bulunan tüm yurtlara yardım paketlerini ulaştırdı.

Girne Belediyesi’nden verilen bilgide,Coronavirüs (Covid-19) salgını çerçevesinde alınan önlemler nedeniyle, ülkelerine dönemeyen ve önceden tespit edilmiş ihtiyaç sahibi Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) öğrencilerine  yardım paketlerini ulaştırıldığı bildirildi.
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü zor bir süreçten geçtiklerini, bu dönemde  Girne Amerikan Üniversitesi’nin kendileri için çok önemli olduğunu,kentle özdeşleşmiş bir Üniversite olduğunu belirterek, alınan önlemler nedeniyle ülkelerine dönemeyen ve önceden tespit edilmiş ihtiyaç sahibi Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) öğrencilerine gıda paketi yardımını devam ettirdiklerini kaydetti.

Güngördü tüm öğrencilere yurtlarında ve evlerinde kalmalarını, alınan önlemlere kesinlikle uymalarını söyledi.

Belediye bünyesindeki ekipler, gıda ve hijyen ürünlerinin bulunduğu 100 adet yardım paketlerini öğrenciler için GAÜ bünyesindeki yurtlara dağıttı.

EVDE KAL AMA YARDIMLAŞMAYI İHMAL ETME

Önceki Haber GİRNE’ DE 23 NİSAN COŞKUSU BALKONLARDA YAŞANDI