GİRNE BELEDİYESİ ALEVİ KÜLTÜR MERKEZİ İLE FİDAN DİKİMİ ÇALIŞMASI YAPTI

Girne Belediyesi ve Alevi Kültür Merkezi Tarafında Organize Edilen Fidan Dikme Etkinliği 25 Mart 2021 Perşembe Günü Ozanköy Mezarlığında Gerçekleştirildi.

Girne Belediyesi’nden verilen bilgide, Ozanköy mezarlığı içerisine Girne Belediyesi Park Bahçe şubesi tarafından belirlenen yerlere,113 adet zeytin, selvi, çam ve harnup fidanı dikimi gerçekleştirildi. Etkinliğe Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, KKTC Alevi Kültür Merkezi Yönetim Kurulu üyeleri, Girne Alevi Kültür Derneği yönetim kurulu üyeleri ve bölge halkının katılım gösterdiği iletildi.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Sivil toplum örgütlerinin yaşamın her alanında aktif olmalarının kendilerine mutluluk verdiğini dile getirirken, fidan dikim çalışmalarına katkı koyan herkese de teşekkürlerini iletti.

Önceki Haber GÜNGÖRDÜ DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ SEÇİLEN KİTABIN YAZARLARINI KABUL ETTİ