GİBETSU, yeni dönem çalışmalarına başlıyor

Girne Belediyesi Tiyatro Stüdyosu (GİBETSU), atölye çalışmaları için 31 Mayıs Cuma gününe kadar başvuru kabul edecek.

Girne Belediyesi Tiyatro Stüdyosu (GİBETSU), yeni dönemde tiyatro çalışmalarına başlıyor. Girne Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek atölye çalışmalarına katılmak isteyenlerin, 31 Mayıs Cuma gününe kadar Girne Belediyesi Halkla İlişkiler Bölümüne başvuruda bulunmaları gerekiyor. Atölye çalışma grubuna, 20 yaş ve üzeri kişiler başvuru yapabilecek. Başvuru için mesai saatleri içinde belediyenin kültür işleri bölümünün 81 52 118 numaralı telefon hattından 147 ve 150 dahili hattı tuşlanarak ayrıntılı bilgi edinilebilir. Mesai saati sonrasında ise 0533 854 20 50 numaralı telefon aranabilir.

Güngördü: Çalışmalar herkese açık olacak

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konuyla ilgili yaptığı açıklamada, atölye çalışmalarının tiyatroyla yeni tanışan, tiyatroyla uğraşan ve uğraşmak isteyen herkese açık olduğunu söyledi. Nidai Güngördü, uygar bir toplumun ancak sanatın her alanda yaygınlaşmasıyla sağlanacağına dikkat çekti.

GİRNE BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Önceki Haber GÜNGÖRDÜ’NÜN ANNELER GÜNÜ MESAJI