EDREMİT’E YAPILAN YENİ YATIRIMLARIN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTRİLİYOR

30167257_2182393251790240_4629810089371830627_oGirne Belediyesi tarafından Edremit Köyü’ne yapılan Atatürk Büstü, Çocuk Oyun Alanı ve yeniden düzenlenen Edremit Muhtarlık Binası’nın açılışı gerçekleştiriliyor.

Girne Belediyesi’nden verilen bilgide, 12 Nisan 2018 Perşembe günü saat 10:00’da Edremit Köy Meydanı’nda yapılacak açılış törenine tüm halk davet edildi.
Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Edremit’te köprü genişletme ve asfalt çalışmaları yapıldığını, Karaoğlanoğlu’ndan Edremit’e kadar Süleyman Recep Sokak üzerinde kaldırım döşendiğini, bunun ardından da köydeki mevcut muhtarlık binasının yenilendiğini, köye Atatürk Büstü ve çocuk oyun alanı da yapıldığını ekledi.
Güngördü, Girne Belediyesi’ne bağlı köylerde, asfalt, kaldırım, parke döşeme ve meydan düzenlemeleri, oyun parklarının yapılması gibi yatırımlarla bölgedekilerin daha sağlıklı koşullarda yaşamaları ve sosyalleşmelerine katkı sağlandığını söyledi. Güngördü, kentte ve belediyeye bağlı köylerde çalışmaların devam ettiğinin altını çizdi.

Önceki Haber Girne’deki barınak büyük ilgi görüyor