ALTYAPISI TAMAMLANAN ECEVİT CADDESİ ASFALTLANDI

Girne Belediyesi altyapısı tamamlanan Ecevit Caddesi’ni asfaltladı. Girne Belediyesi’nden verilen bilgide, Çevre Yolu- Hirondel Çemberi arası, Girne’ye geliş güzergahı yönündeki asfalt çalışmaları hafta sonu gerçekleştirildi.
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, bu bölgede uzun bir süre kanalizasyon problem yaşandığını belirterek, sorunun giderildiğini, altyapısı tamamlanan caddenin batı kısmının asfalt çalışmalarının da tamamlandığını söyledi.
Güngördü, alt yapı çalışmaları tamamlanan sokaklarda üç buçuk yılda 20 bin tonun üzerinde asfalt serim çalışması yapıldığına dikkat çekerek, program dahilinde asfalt çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.

Önceki Haber GİRNE BELEDİYESİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSUNDAN ANKARA’DA MUHTEŞEM KONSER